Gambaran Keseluruhan penghantaran
Kami menggunakan POSLAJU sebagai perkhidmatan penghantaran kami. Caj penghantaran adalah berdasarkan kepada caj standard yang tersirat melalui POSLAJU:

  • Zon 2 - Penghantaran dalam Semenanjung Malaysia (3 hari)
  • Zon 4 - Penghantaran kepada negeri Sarawak (4 hari)
  • Zon 5 - Penghantaran kepada negeri Sabah (4 hari)

Pengguna tidak perlu memilih mana-mana zon semasa daftar keluar kerana ia menjanakan secara automatik berdasarkan alamat anda. Jika anda mempunyai sebarang keraguan atau pertanyaan mengenai caj penghantaran sila maklumkan kepada kami melalui halaman Hubungi Kami.

Penghantaran di luar negara Malaysia akan mempunyai bayaran tambahan, dan yang adalah berasaskan kepada negara dan produk berat bekasan, sila maklumkan kepada kami sebelum anda membuat sebarang pembelian / pembayaran.


Penghantaran barangan
Kita boleh menyerahkan kepada alamat di dalam Malaysia manakala penghantaran ke kawasan lain mungkin terdapat caj tambahan dan lebih lama sedikit penghantaran mendahului masa. Kami akan memberi nasihat jika terdapat apa-apa caj pengangkutan tambahan untuk pesanan anda sebaik sahaja ia telah diterima oleh kami untuk diproses. Dalam keadaan ini, anda tidak akan terikat untuk meneruskan pembelian anda, dan akan diminta untuk e-mel kami untuk mengesahkan bahawa anda mahu teruskan.

Barangan boleh dihantar sama ada kepada alamat perniagaan atau rumah Malaysia dengan poskod yang sah.

Pesanan anda akan dihantar sama ada melalui Pos Laju. Tandatangan diperlukan untuk semua Penghantaran dirakam, dan penghantaran kurier.

Jika pesanan anda mengandungi lebih daripada satu produk produk individu boleh, pada masa-masa, dihantar pada berbilang bekas hantaran.

Caj Penghantaran
Di mana produk yang boleh didapati untuk membeli dalam talian, bayaran pos dan / atau pengangkutan dan pembungkusan yang dikenakan adalah satu sistem berasaskan berat bekasan.

Biasanya, apabila anda menambah produk ke dalam troli membeli-belah anda pengangkutan yang sesuai; caj pembungkusan akan ditambah secara automatik. Walau bagaimanapun, dalam keadaan tertentu kerana saiz, dan / atau berat bekasan, dan / atau lokasi penghantaran caj pengangkutan tambahan mungkin terpakai ke atas dan ke atas orang-orang yang dinyatakan di laman web kami. Kami akan memberi nasihat jika terdapat apa-apa caj pengangkutan tambahan untuk pesanan anda sebaik sahaja ia telah diterima oleh kami untuk diproses. Dalam keadaan seperti ini, anda tidak akan terikat untuk meneruskan pembelian anda, dan akan diminta untuk e-mel kami untuk mengesahkan bahawa anda mahu teruskan.

Sesetengah produk boleh menanggung pengangkutan & tertentu; caj pembungkusan, atau berharga termasuk pengangkutan - ini biasanya dikenal pasti pada halaman produk individu.

Masa Penghantaran
Masa penghantaran dikira dalam hari bekerja - iaitu hari Isnin hingga Jumaat inklusif (hari bekerja tidak termasuk hujung minggu atau cuti umum). Dalam kes Cuti Umum sila membolehkan tambahan 2 hari bekerja.

Dari penerimaan perintah anda, kami akan berusaha untuk menghantar barangan yang dipilih anda kepada anda dalam masa 7 hari bekerja menyediakan barang-barang dalam stok, kecuali masa penghantaran yang lebih lama dipaparkan pada halaman maklumat produk.

Penghantaran kepada bukan bandar-lokasi atau terpencil, mungkin lebih lama.

Risiko dalam barang-barang akan sampai kepada anda pada penghantaran. Penghantaran disifatkan telah berlaku sekali tandatangan telah diterima menerima penyerahan itu.

Barangan yang dihantar melalui kurier harus tiba 9pagi hingga 5petang, Isnin hingga Jumaat. Semua penghantaran mesti ditandatangani untuk. Jika anda berada di luar semasa pihak kurier tiba yang Kurier akan meninggalkan kad dengan nombor telefon untuk anda untuk memanggil untuk menyusun masa yang sesuai untuk redelivery atau untuk anda untuk mengumpul barang-barang dari depot tempatan.

PENTING
Kami melakukan semua yang kami mampu untuk memenuhi masa penghantaran yang dinyatakan dalam seksyen ini, namun kadang-kadang masa penghantaran mungkin terjejas oleh faktor-faktor di luar kawalan kami dan tidak boleh dijamin. Kami akan memaklumkan anda jika kami menyedari kelewatan yang tidak dijangka. Syarikat tidak akan bertanggungjawab bagi apa-apa jua kerosakan atau kerugian yang timbul secara langsung atau tidak langsung akibat daripada penghantaran gagal.