Jenama: Scholar
Kod Produk: 8997001351076
Mata Ganjaran: 14
Ketersediaan: Ada Stok
RM 10.90
Cukai: RM 10.90
Harga dalam mata ganjaran: 1390
   0 ulasan  |  Tulis ulasan

Scholar Papaya and Mango Lotion 600ml 8997001351076

BODY LOTION - FRUIT & YOGHURT BODY LOTION

MANFAAT YOGURT UNTUK KULIT

  • Melembapkan

Satu losyen yogurt mudah digunakan satu atau dua kali sehari akan meninggalkan anda dengan lembut, kulit lembut.

  • Melegakan selaran matahari

Menjana Khasiat yogurt selaran matahari achy anda, yogurt membantu menyejukkan gigitan keras daripada selaran matahari.

  • Mengurangkan perubahan warna

Apabila digunakan dengan kerap, yogurt mempunyai kuasa peluntur yang sederhana yang boleh meratakan perubahan warna. Mengurangkan blotches dan tompok penuaan dikaitkan dengan selaran matahari dengan menggosok yogurt dicampur dengan ekstrak buah-buahan pada kulit.

  • Mengurangkan Bakteria

Yogurt mempunyai anti-kulat dan anti-bakteria Kualiti, jadi ia adalah berguna untuk membersihkan kulit dan membuang sekatan liang tersumbat.

Manfaat Betik & MANgga untuk k

 

Mangga

Ekstrak mangga Ia adalah sumber antioksidan yang melambatkan permulaan penuaan kulit dan pigmentasi. Mangga kaya dengan Vitamin C, Vitamin-C membantu dalam menyembuhkan jerawat dan jerawat. Ekstrak mangga boleh digunakan secara langsung pada kulit kerana ia lebih lembut dan ia bertindak sebagai pelembap semula jadi. Mangga disediakan Vitamin-A dan beta karotena membantu dalam mengembalikan keceriaan kulit dan membawa cahaya kepada kulit.

 

 

Betik

Ekstrak betik yang mempunyai ciri-ciri pengelupasan yang membuang kulit mati dan rosak. Ia kebanyakannya dikenali untuk secara mendadak meningkatkan nada                                                                 dan tekstur kulit. Terutamanya ini adalah baik untuk peremajaan matang, kulit kusam; bantuan dalam penjelasan tompok coklat dari pendedahan cahaya matahari,                                                                 melicinkan kulit dan mewujudkan kulit yang lebih sihat mencari. Ekstrak betik telah digunakan untuk menyembuhkan penyakit kulit seperti jerawat, kulit kering, selulit                                                               dan penuaan pra-matang.

Tulis ulasan

Nama Anda:


Ulasan Anda: Nota: HTML tidak diterjemahkan!

Penilaian: Teruk           Bagus

Masukkan kod dalam kotak di bawah: